Personvernerklæring for Ice Box Challenge

Innledning

Velkommen til Ice Box Challenge. Vi forstår at personvernet ditt er viktig og er forpliktet til å beskytte personopplysningene dine. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og beskytter personopplysninger som vi mottar fra deg når du bruker vår nettside.

Informasjon vi samler inn

Vi kan samle inn personopplysninger som:

  • Kontaktinformasjon, inkludert navn, e-postadresse og telefonnummer, når du registrerer deg som frivillig eller sponsor.
  • Informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, gjennom cookies og webanalysetjenester, for å forbedre din brukeropplevelse.

Hvordan vi bruker informasjonen Personopplysningene du gir oss kan brukes til:

  • Å organisere og administrere din deltakelse i arrangementet.
  • Å sende deg informasjon og oppdateringer om arrangementet.
  • Å forbedre nettstedet og tilpasse din brukeropplevelse.

Deling av informasjon

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt uttrykkelige samtykke, bortsett fra når det er nødvendig for å tilby tjenester eller gjennomføre aktiviteter du har bedt om, eller i samsvar med lovkrav.

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og bruker passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine data mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om tilgang til, retting eller sletting av dine personopplysninger. Du har også rett til å protestere mot eller begrense behandlingen av dine data og, der det er relevant, å be om dataoverførbarhet.

Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å reflektere endringer i våre praksiser eller gjeldende lovgivning. Vi vil publisere eventuelle justeringer på denne siden og, hvis endringene er vesentlige, gi et mer fremtredende varsel.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vår behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss via e-post eller det telefonnummeret som er oppgitt på vår nettside.