Hvor mye is er det igjen?

Tipp på hvor mye is det er igjen i husene på Operastranden mellom Munchmuseet og Operaen. Vinn flotte premier.

Premier

 

Vinn en unik SKRÅ Vase Stor fra ment®,

Delta og få muligheten til å vinne denne fantastiske vasen, verdt 2890 kr. Med en høyde på ca. 31 cm, er den perfekt for store blomsterbuketter, planter eller til og med som en stilig vinkjøler.

Hva gjør denne vasen spesiell?

  • Unikt design: SKRÅ vasen har et moderne og elegant design som vil pynte opp ethvert hjem.
  • Resirkulert porselen: Vasen er laget av resirkulert porselen, noe som gjør den til et miljøvennlig valg.
  • Allsidig: Den kan brukes til blomster, planter eller som vinkjøler.
  • Høy kvalitet: Vasen er laget av høykvalitets porselen som er slitesterkt og varig.

Ikke gå glipp av sjansen til å vinne denne flotte premien! Bli med i vår  og tipp på hvor mye is som vil være igjen.

Vinn bærekraftsvandring i Oslo med erfarne guider fra Oslo Guidebureau!

Oslo Guidebureau, med over 25 års erfaring, gir deg en eksklusiv mulighet til å utforske Oslos grønne initiativer og bærekraftige løsninger. Deres lidenskapelige guider, alle autoriserte Osloguider med bred kunnskap og bakgrunn, vil dele sin kunnskap og engasjement for en grønnere fremtid.

Denne skreddersydde vandringen er en unik premie som gir deg et innblikk i hvordan Oslo jobber for en bærekraftig fremtid. Oppdag skjulte perler, lær om byens historie og få inspirasjon til å leve mer miljøvennlig. Du vil lære om byens innovative løsninger, grønne prosjekter og hvordan hver enkelt av oss kan bidra til en mer bærekraftig livsstil.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å vinne en inspirerende og lærerik opplevelse med en av Oslos mest erfarne og lidenskapelige guidebyråer.

Gavekort på 500kr fra Cultivate Food Oslo

Cultivate Food har som mål å gjøre det enklere for alle å spise plantebasert mat litt oftere. Dette håper de vil bidra til positive endringer og fordeler innen helse, miljø, klima og dyrevern.

Hos Cultivate Food tilbys alltid velsmakende og næringsrik plantebasert mat, tilpasset både store og små. Deres ønske er å gjøre ren, smakfull og fargerik mat lett tilgjengelig for alle. Maten er tilberedt av dedikerte kokker som benytter de beste råvarene tilgjengelig. Disse råvarene er hovedsakelig kortreiste og kommer så ofte som mulig fra deres egen gård – Kveldsrud gård. Menyen inneholder både sesongens råvarer og faste innslag, noe som sikrer variasjon og kvalitet året rundt.

Gavekort på 250kr fra nettbutikken BeeOrganic

BeeOrganic er en norsk nettbutikk som gjør det enkelt å velge bedre. Med over 10 års erfaring tilbyr de trygge og bærekraftige produkter og er stolte av å være en av Norges ledende nettbutikker for miljøvennlige produkter.

BeeOrganic er lidenskapelig opptatt av å tilby økologiske, naturlige og miljøvennlige produkter. De forstår viktigheten av å ta vare på kroppen, unngå miljøgifter og minimere belastningen på naturen. Derfor har de samlet trygge, effektive og mer miljøvennlige produkter på ett sted.